آرین موتور

چالش‌ های صنعت خودروسازی در سال‌های پیش‌رو

car industry challenge چالش های صنعت خودروسازی

در دنیای امروزی استفاده از خودروها به‌شدت زیاد شده است، بنا به همین دلیل تقاضای افراد برای استفاده از خودروها نیز زیاد شده است. کارخانه‌های خودروسازی نیز با توجه به بالا رفتن درخواست‌های مردم سعی‌ کردند تا تولیدات خود را افزایش دهند. بالا رفتن میزان تولیدات خودرو هم می‌تواند مزایا و هم معایب خود را داشته باشد. تولید بالای خودرو در طی‌ سال‌های پیشرو می‌تواند چالش هایی را نیز به دنبال داشته باشد که در این مطلب می‌خواهیم بعضی‌ از این چالش ها را مورد بررسی‌ قرار دهیم.

فروش خودرو:

با توجه به اینکه تعداد تولید خودروها در سال‌های پیشرو افزایش می‌یابد، تولیدکنندگان خودروها نیز از این بابت رضایت دارند اما حضور و بقا در بازارهای بین‌المللی نیاز به‌ دقت و شایستگی فراوان دارد. دقت در شناخت پیشاپیش نیاز مشتریان و برآورده سازی آن نیازها از مهم‌ترین چالش هایی است که در سال‌های آتی پیش روی تولیدکنندگان خودرو است که می‌توانند با شناسایی نیاز مشتریان، از میزان افزایش تولید خود اطلاعات دقیق‌تری برای آینده داشته باشند.

نمایندگی‌های مدرن:

طی تحلیل‌هایی که کارشناسان حوزه خودرو درباره آینده خودروسازی داشته‌اند، به این نتیجه رسیده‌اند که خیلی از مشتریان طی سال‌های آتی تمایلی به حضور در تعمیرگاه‌ها را نخواهند داشت. با گسترش نرم‌افزارهای موبایلی طی دو سال گذشته و کاربرد روزافزون آن در صنعت خودرو مانند اوبر در کشور آمریکا و اسنپ و تپسی، به نظر میاید این پیش‌بینی در مسیر درست خود باشد. استفاده روز‌افزون مشتریان از موبایل‌ها ، به نظر می‌رسد بسیاری از خدمات خودرویی از طریق موبایل‌ها انجام خواهد شد. مشاهده می‌گردد که هم‌اکنون بسیاری از درخواست‌های خرید یا فروش از طریق این نرم‌افزارها و بدون نیاز به حضور مشتری در محل فروشنده است. به همین ترتیب شاهد حضور پررنگ‌تر و مستمری از خدمات سرویس و نگهداری در محل مشتریان خواهیم بود. به‌این‌ترتیب از طرفی نمایندگی‌های خودرویی با ابعاد و متراژ کمتری به نمایش در خواهند آمد و از طرف دیگر نمایشگاه‌ها مجازی از طریق نرم‌افزارهای موبایلی همان کاری را می‌کنند که نمایشگاه‌های واقعی و در مواقعی حتی بدون دخالت فروشنده می‌توانند وفاداری و اعتماد بیشتری را برای مشتری به ارمغان بیاورند. اگر همین رویه در تعمیرگاه‌ها و مراکز خدمات‌رسانی نیز اتفاق بیافتد و نرم‌افزارهای ارائه خدمات و امداد سیار فعال شوند آنگاه دیگر شاهد مراکز فروش و تعمیراتی به این شکل و شمایل نخواهیم بود.

خودروهای برقی:

پیش‌بینی می‌شود که در سال ۲۰۲۰ حدود شش میلیون خودروی برقی به بازار توسط شرکت‌های خودرویی عرضه شود. برخی از کارشناسان معتقدند که تا سال ۲۰۴۰ حدود ۶۰۰ میلیون خودروی برقی در جهان تردد خواهند کرد. بدیهی است که این تعداد خودرو به قطعات مکانیکی کمتری احتیاج خواهند داشت. استفاده از سیستم خودران نیز اطمینان از کاهش تصادفات را خواهد داد که همه این چالش ها برای کسانی که در حوزه خدمات فعال هستند می‌تواند نگرانی ایجاد کند. خودروهای برقی مانند خودروهای فسیل سوز نیاز به تعمیرگاه مجهز ندارند درنتیجه نیاز به سرمایه‌گذاری کمتری در حوزه خدمات پس از فروش شاهد خواهیم بود. ازآنجایی‌که تمرکز شرکت‌ها نیز به فروش آنلاین معطوف خواهد شد، لذا بدیهی است سیستم سنتی نمایندگی‌ها تغییر کند.

نیروی انسانی :

با کاهش زادوولد در سطح جهانی‌، این نگرانی برای تمام سازمان‌ها و کارخانه‌ها ایجاد می‌شود که در آینده نه‌چندان دور با کاهش نیروی انسانی فعال مواجه خواهند شد، به همین دلیل باید سیستم کاری خود را جوری تغییر دهند تا با کمترین نیروی انسانی‌ بیشترین نتیجه حاصل شود که استفاده از فناوری‌های مدرن و ربات‌ها بهترین گزینه برای جایگزینی نیروی انسانی‌ خواهد بود.

مدیریت مشتریان:

به دلیل بالا رفتن سطح توقعات مشتریان و مشاهده تجربه بقیه عرضه‌کنندگان محصولات، دیگر مشتریان به هر خدمتی راضی نمی‌شوند. سازمان‌هایی که در سطوح پایین خدمت‌رسانی هستند فقط به فکر رضایتمندی مشتریان خود هستند درصورتی‌که سازمان‌ها پیشرو مدت‌هاست که شاخص وفاداری را در مشتریان خود جستجو می‌کنند. یکی از بهترین اقدامات در این راستا داشتن یک باشگاه مشتریان قوی است.

تجارت الکترونیک و مدیریت هزینه:

در آینده نزدیک به دلیل رقابت بالا بین تولیدکنندگان خودرو، برندها نیاز دارند تا با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌ها با مشتریان خود در ارتباط باشند، برای مثال با داشتن فروشگاه‌های اینترنتی برای فروش قطعات به مشتریان خود از هزینه‌های اضافی صرفه‌جویی‌ کنند و با کمترین قیمت‌ها بیشترین امکانات را در اختیار مشتریان بگذارند تا آن‌ها را تبدیل به مشتریان وفادار کنند.

شرکت خودروسازی میتسوبیشی با در نظر گرفتن این موارد برای آینده تولیدات خود، یکی از برندهای معتبر و قابل‌اعتماد صنعت خودروسازی است که همگام با روند روز دنیا پیش می‌رود. شرکت آرین‌موتور نمایندگی رسمی محصولات میتسوبیشی در ایران است که آماده خدمت‌رسانی به مردم ایران است.

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط